​Józsa Pé​ter - a TánCer 

Weboldal alcíme
Rólam írták a "face"-en ​"Lenyomozható", valódi referenciák, ajánlások :)
Példa alcím

"​Alexandra Fenyvesi-Németh ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A TánCer

2020. november 4. 

 
Nagyon sokat gondolkodtam hol is kezdjem a dicsérő szavakat, egy biztos hosszú lesz. :)
Az biztos Peti nem csak egy tánctanár és ceremóniamester. HANEM mentalista, dzsedi mester, humorista és ok nyomozó is. :D
Sok mindent megéltünk az egy éves szervezés alatt(covid). És az utolsó 2 hét volt a legnehezebb. Amikor már a finisben az ember és akkor jön a krak.
DE nem hagytuk magunkat és ebben a szolgáltatóink nagyon nagy szerepet játszottak. Főleg PETI.
Már a kezdetektől éreztük hogy egy rugóra jár az agyunk. Nem is tudom mi lett volna velünk nélküle. Mindennek utána járt, nyomozott kereste a megoldást hogy nekünk minél boldogabb és szuperebb Nagy napunk legyen.
Nem melesleg a csodálatos nyitótáncunkat is neki köszönhetjük.
Egy arany emberre és azt hiszem bátran mondhatom barátra leltünk benne. 100%-ban ajánlom minden mennyasszonynak mert ha mindenkinek csak 10%-ban lenne ilyen ceremóniamestere és barátja, mint amilyen nekünk volt akkor egy csodát élne át. :)
Órákig tudnám írni még mennyi élményt kaptunk tőle, de nem lenne elég szabad karakter hozzá. :D
Peti köszönünk mindent! ❤
Ui.:Nála jobbat nem fogtok találni! :)"Szebeni-Szakács Barbara  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A TánCer.

2020. Szeptember 27.

Már az első találkozásnál sejtettük, hogy nekünk a Peti lesz a jó választás, a közös munka és esküvő után pedig 100%-ig mondhatjuk, hogy a legjobb döntést hoztuk, hogy őt válassztottuk. A lehetetlent is megugrottuk együtt azzal, hogy a párom megtanult táncolni, sőt meg is szerette (soha nem gondolta, volna egyiket se)

Minden táncórát nagyon vártunk és nagyon élveztük. Az esküvő megtervezésénél is sokat segített, végig éreztük, hogy bármiben számíthatunk Rá. A ceremónia napján is kézben tartott mindent, pont annyira amennyire szükséges volt.

Az esküvőn a nagymamától a fiatalabb vendégekig mindenkivel megtalálta a közös hangot és mindenkitől pozitív visszajelzést kaptunk mi is, hogy jó választás volt, mint ceremóniamester, mint pedig tánctanár tekintetében.

Azt gondoljuk, minden esküvőre kellene egy Peti, hogy minden rendben, és úgy történjen, ahogy azt a pár előre megálmodta.

Köszönünk mindent, pusziljuk a Sanyit is  :) ""Péter Király  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A TánCer.

2020. Szeptember 2. · 

Nagyon örülünk annak, hogy Petit kértük fel tánctanárnak illetve ceremónia mesternek, a legjobb döntés volt!
A táncórák nagyon jó hangulatban zajlottak (bár bot lábú vagyok, de simán lenyomnám már Travoltát is :) - a Petit még sajnos nem)

Az esküvői előkészületekben és magán a Nagy napon is számíthattunk rá és tökéletesen irányított minden mozzanatot.

Minden helyzetre/pillanatra azonnal volt ötlete és maximálisan fel volt készülve minden eseményre.

Bátran ajánlom minden házasság előtt álló párnak, garancia a tökéletes szervezésre :)

Köszönünk mindent Peti :)  #piff #megyünkmégtáncolnimertmártudunk""Kaiser Kitti  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A TánCer.

2020. Augusztus 31. · 

Nagyon örülünk, hogy Petit kértük fel ceremóniamesternek az esküvőnkre.  :)

Már a szervezés során sokat segített nekünk, az esküvő napján pedig mindent kézben tartott. Minden apró részletre odafigyelt, és a vendégeknek is nagyon szimpatikus volt.

Nagyon nagy segítség volt számunkra.  :)

Köszönjük még egyszer.  :) " "Fábián-Holik Marianna  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A TánCer.

2020. Augusztus 4. · 

A legjobb döntés volt, hogy téged választottunk ceremóniamesternek.
Köszönjük a profi munkát! 

Mariann és Andor"


"Kinga Gàspàr  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A TánCer.

2020. július 22. · 

A mi ismeretségünk video híváson keresztül kezdődött,egy kedves,vicces embert ismertünk meg Péter személyében.

A tánctanárunk is ő volt, amit hamar el is kezdtünk tanulni.Én és a férjem mivel külföldön élünk, így kevesebb alkalmunk volt találkozni,de egy szuper táncot raktunk össze,úgy,hogy mi amúgy nem tudtunk táncolni.

Péter a nehéz időkben (korona..) végig tartotta velem a kapcsolatot és tartotta bennem a "lelket".

Volt egy előre megbeszélt forgatókönyvünk, ami sajnos kicsit improvizálásra szorult,mivel az esküvőnk elött másfél nappal kiderült, hogy új helyszint kell keresnünk. Ezért sok minden átalakult és nem tudtuk megbeszélni mi legyen, Peti remekül megoldotta a nem megbeszélt részeket,irányitotta a násznépet és a dolgokat, informálta a többi szolgáltatót és a helyszínt.
Végül az esküvőnk nagyon jól alakult, végig zökkenő mentes volt,a kisebb és nagyobb dolgokat Péter a háttérben elintézte úgy, hogy senki semmit nem érzékelt belőle.

Köszönjük szépen a munkádat!  :)

Mindenkinek csak ajánlani tudunk nélküled nem ment vola ilyen gördülékenyen!  :)

Kinga és Peti""Sarolta Kovács  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A TánCer.

2020. július 21. · 

Peti, nagyon kedves, segítő kész! Mindenre és mindenkire nagyon oda figyel és rugalmas!""Kata Márton  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A TánCer.

2020. június 27. · 

Már az első találkozáskor kölcsönös volt a szimpátia és ez a tánc órák alkalmával egyre erősödött! MINDEN szempontból a legjobb választás volt Peti!

Az egész napunkat egybe fogta, kísérte és irányította amiért őszintén hálásak vagyunk! 

#köszönünkMINDENT #legjobbCM""Ancilla O-Györei  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2020. március 6. · 

Nagyon tehetséges, élvezettel végzi a munkáját, hihetetlen jó probléma megoldó képességgel van megáldva, nagyon bírtuk a "dumáját", egy pozitív, elegáns uriember.

Szívből ajánlom mert az egész bulit szívén viselve, kezében tartotta! Nem utolsó sorban pedig egy szuper táncot is tanított nekünk, türelemmel ami nagyon jól sikerült a lagzin. 

Ezútonis köszönjük neked és minden jót kívánunk. :) ""Fejes Anikó  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. október 7. · 

Minden párnak tiszta szívből ajánlom a Petit! Eleinte voltak kétségeim, hogy kell e nekünk ceremóniamester, de a legjobb döntés volt az esküvőnk megszervezése szempontjából! Peti nélkül nem tudtam volna elengedni a feszültséget. A munkája egyszerűen profi! Mindent kézben tartott, és mindenki jól érezte magát! Imádtuk! Nagyon szépen köszönjük a munkádat ezúton is! Még sok sok jó hangulatú esküvőt kívánok neked! A miénk szuper volt! ❤️""Ági Galambos  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. szeptember 26. · 
Talpig úriember, nagyon korrekt, segítőkész és igen talpraesetten, kreatívan oldja meg az óhatatlanul is felmerülő nehézségeket.
Sokat segített az esküvői felkészülésünkben (a vőlegénycipő színének kiválasztásától egészen a táncok betanításáig), és az esküvő napján is remekül összefogta a háttérből a dolgokat.
A táncaink zajos tetszést arattak (a menyecsketánc esetén szó szerint: az üdvrivalgásától először nem is hallottuk a zenét) ami azért is elképesztő, mert az esküvő előtt alig másfél héttel még szent meggyőződésünk volt, hogy két ilyen kétbal- és falábú embert még nem hordott hátán a Föld, és nem létezik, hogy a mi táncainkból bármi jó kisülhet. Péter biztatott minket, hogy sikerülni fog, és végül neki lett igaza. 
Ajánlom a Táncert mindenkinek, aki megbízható, intelligens, és rugalmas ceremóniamestert, valamint empatikus tánctanárt keres." "Gàl-Varga Kita  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. szeptember 3. · 

A lehető legjobban döntöttünk, amikor a Petit választottunk mint CM és mint tánctanár. Mivel ismerjük már pár hónapja, így nyugodt szívvel bíztuk rá magunkat a nagy napon,tudtuk, hogy minden rendben lesz, ami nem, azt pedig megoldja  :) Táncuk sikerét pedig mi se bízonyította jobban, mint a nagy ujjongás, amitől a zenét se hallottuk ☺️
Köszönjük a sok segítséget, türelmet és élményeket, ma se döntenénk másképp!""Király Judit  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. július 14. · 

Péter a legjobb választásunk volt az esküvői táncaink betanítására és a nagy napunk ceremóniamesteri koordinálására! 
Minden percét élveztük a közös táncos munkának, még ha a meglepetéstáncunk az utolsó héten is állt össze végleges formájában és ezért "munkásabb" táncpróbákat kellett tartanunk. A siker nem maradt el! Mindhárom táncunk nagyon tetszett a násznépnek és persze nekünk is! 
Határozottsága, magabiztos fellépése, kedves, viccelődő személyisége nyugodtságot adott számunkra, hogy minden jó kezekben van. Vendégeink is bizalommal fordultak hozzá. A többi szolgáltatóval észrevétlenül kommunikálva, az esküvő programpontjait betartva, a hangulatot változatos játékokkal fenntartva csodálatossá varázsolta az esküvőnket! 

Minden házasulandónak és táncolni vágyónak szívből ajánljuk!

Hálás köszönettel:
Judit és Feri ""Áron Vöő  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. június 12. · 

Nagyon-nagyon jó embert és egyben szakembert ismerhettünk meg Peti személyében, az egész lagzit úgy irányította, ahogy kell. A hangulatról pedig nem is beszélve  :) Köszönjük mégegyszer a kiváló szolgáltatást! "
"Peter Oravecz  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. május 22. · 

Hihetetlen milyen jó lett az esküvő és ez részben neked köszönhetjük Peti. Nagyon jót alakìtottál. A lehető legjobb választásunk voltál. Mindenkinek csak ajánlani tudunk. És persze a tácnc amit tanìtottal hát az magáért beszél.... fantasztikus lett. Akárkivel beszéltem az esküvőnkön a résztvevőkkel téged mindig pozitìvan emlìtettek.
Köszönünk mindent. "" Hadfiné Horváth Éva  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. május 12. · 

Péter nagyon jó ember, ceremóniamester és kiváló tánctanár.
Örülünk, hogy rá esett a választásunk. A táncok betanulásánál a vége felé sokszor feladtam volna, de ő mind végig bízott bennünk, hogy megtudjuk csinálni. És megcsináltuk. ☺️ Nagyon jól éreztük magunkat az órákon és a NAGY napunkon is. A násznép is örült. Nagyon szépen köszönünk mindent, köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk. "
"Mónika Szabóné Gulyás  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2018. október 30. · 

Péter a lehető legjobb választásunk volt mint tánctanárként mint ceremónimesterként is! A vendégek is pozitív vissza jelzéseket adtak. Egész este figyelt mindenre nekünk szinte nem volt semmi dolgunk csak hogy mulassunk. Minden az elképzeléseink szerint alakult. Csak ajánlani tudom. Köszönjük szépen Neki hogy segített bennünket a Nagy Napon.""Patak-Nyári Boglárka  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

Október 4., 13:09 · 

Péter az utolsó pillanatban mentette meg a mi Nagy Napunkat, ugyanis az eredetileg választott "szakember" az esküvő előtt pár nappal lemondta szereplését. A kevés felkészülési idő ellenére, Péter mindent megtett, hogy az események a megbeszélt forgatókönyv alapján haladjanak. Emellett tanácsaival, ötleteivel még gördülékenyebbé, ill. emlékezetesebbé tette az ünneplést! Az általa tartott salsa táncházról nem tudok nyilatkozni, mert azalatt raboltak el  :D A vendégek visszajelzése alapján nagyon jól sikerült az is! Köszönjük szépen!  <3 ""Szata-Matoricz Mariann  ajánlja: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus.

Augusztus 24., 9:18 · 

A legszuperebb ceremóniamester,esküvőszervező,jövök-megyek intézkedek....ez mind jellemző volt Petire nahh meg persze a vidámság,jókedv.

Köszönünk mindent!Minden kedves házasulandó párnak ilyen CM-et kívánok,aki mindig toppon van bármilyen helyzetbe is kerüljön!köszönjük Peti!!!""Orbánné Szabó Bianka  ajánlja: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus.

Augusztus 28., 10:07 · 

Kedves Peti! Köszönjük neked a nyitó és meglepetés táncunkat élmeny volt nekünk és a vendégeknek is. Akivel csak találkozom és esküvőre készül téged említelek meg. Nagyon köszönünk mindent.  :) Orbánék.""Ágnes Csörnyei-Róna értékelte a következőt: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus – 5 csillag

Június 15. · 

Hatalmas élmény volt előadni a vendégeinknek a meglepi táncunkat. Fergeteges siker volt. Peti mindent kihozott belőlünk  :). A felkészülés mindig jó hangulatban telt. Nagyon tudta mi illik hozzánk. Mindenkinek bátran ajánlom!""Edina Katona értékelte a következőt: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus – 5 csillag

Június 14. · 

Az esküvői készülődes a vége felé eléggé stresszes volt, keves időnk jutott a táncra. De Péter türelmes es kreatív tanc tanár. Szuper koreografiát állitott össze nekünk mindenkit lenyűgöztünk!  ;) köszönjük""Az "esemenyről" a legtöbb helyről kaptunk visszajelzést, és hát aki jól akarta erezni magát, annak sikerült.
Mi nagyon örülünk, hogy velünk tartottál ezen a napon, nagyon megkönnyítetted a dolgunkat.
A tancok is nagyon jók lettek, még akkor is, hogy bele-bele hibázgattam.
Mégegyszer köszönjük neked, hogy ezt így végigvitted velünk!
Szép napot! Dini és Szandi"​