Weboldal címe
Weboldal alcíme
Rólam mondták
Fejléc alcím szövege

Párjaim véleménye munkámról a 2023-as évből


 Ivett  és Krisztián, szeptember 23.

"Nagyon megörültünk mikor ceremóniamester keresés közben rábukkantunk Petire aki táncot is oktat, kettő az egyben gondoltuk, első személyes találkozásunk után hazafele már eldöntöttük Ő lesz a mi emberünk. Szuper volt mindenben segített, táncórákat is nagyon élveztük, a végeredményt pedig mindenki dícsérte. Jó volt hogy valaki kézben tartotta a lagzi folyamatait/programokat, így nekünk csak élvezni kellett a bulit nem az órát figyelni.
Nagyon köszönjük!"


Dóri és Laci, szeptember 8.

"Pétert megelőzte a jó híre,mert már nagyon sok jót hallottunk róla,mielőtt az esküvő szervezőnk......Réti Rita,akit szintén nyugodt szívvel ajánlok a házasulandó pároknak....ajánlotta volna!Mindenben segített,mindenben számíthattunk rá,mindig elérhető volt,reggel,este,hétvégén.Mivel a táncoktatás mellett ceremóniamester és szertartásvezető is,így tényleg semmire nem volt gondunk,mindhárom feladatra őt kértük fel és tökéletesen elégedettek voltunk a munkájával!Nagyon kedves,rugalmas,lelkiismeretes és humoros,de csak,amennyire kell,ami nagyon pozitív volt számomra!Szóval,ha egy igazán jó ceremóniamestert,szertartásvezetőt vagy tànctanárt kerestek,akkor Péter a legjobb választás!
Köszönjük szépen Péter,hogy a nagy napunkon minden gondot levettél a vállunkról!"

Barbi és Máté, augusztus 26.

"Petit egy CM kollégája ajánlotta nekünk és igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ő volt a "mindenesünk" a nagy napunkon. A megható és egyben humoros szertartásunkat vezette, egy remek nyitótánc koreográfiát tanított be nekünk és az este folyamán ceremóniamesterként a szuper hangulatot biztosította. Nem volt könnyű dolga Petinek, mert a 7 hónapos kisfiunk szerette volna átvenni az irányítást, de ő tökéletesen megoldotta a helyzeteket, figyelte a násznép igényeit és eszerint alakította a programokat.
Bárki kérdezi, mindig úgy hivatkozunk Rá, mint az esküvők jolly joker-ére, mert így is gondoljuk. Peti tényleg egy sokoldalú személyiség, öröm vele együtt dolgozni. Az előkészületek alatt, illetve az este folyamán bármilyen ötlete volt, azt előtte minden alkalommal vázolta nekünk és a jóváhagyásunkat kérte. Nem mondhatnám táncos lábúnak magunkat, de nála még a táncpróbákat is szerettük.
Az esküvőt követően mind a rokonok, mind a barátok egybehangzó véleménye az volt, hogy Peti nagyon érti a dolgát.
Egy szó, mint száz, jó szívvel ajánljuk Őt mindenkinek, mert számára tényleg nincs lehetetlen és maximálisan odafigyel a párok kéréseire!
Mindent hálásan köszönün                                                         


Anna és Berci, augusztus 11.

"Nekünk is Péter volt a ceremóniamesterünk az esküvőnkön. Szerintem minden menyasszony aggodalmaskodik azon, hogy minden jól sikerüljön a nagy napon, ne legyenek bakik, a terv szerint alakuljon minden stb....Na a mi esküvőnk számunkra TÖKÉLETES volt. Nem is mertük remélni, hogy ilyen jól sikerül. És ezt nagyban köszönhetjük Péternek is.  Aki Pécsről Veresegyházra utazott. Egész délután, este mindenben segített. Profin levezette az egész napot. Nekünk tényleg semmi dolgunk sem volt, csak élvezni a nagy napunkat. "


Roxi és Tomi, július 29.

"Kedves Peti! Hosszú keresgélés és tanácskozás után egy ajánlás által rád találtunk. Az első videózás beszélgetésünk után már éreztük, hogy jó kezekben leszünk. Minden beszélgetéskor egy nagyobb terhet vettél le a vállunkról, és nagyon sok pozitív energiát kaptunk tőled. A tánc próbák jobbnál jobb hangulatban teltek, de hosszas várakozás utánam igencsak hamar eljött az a bizonyos nagy nap. Amint megérkeztél az összes izgalmat és terhet levetted a vállunkról. Nagyon köszönjük, hogy az esküvőnket teljes mértékben tudtuk átélni és nem kellett semmin izgulnunk, hogy hogyan fog lezajlani. Egy szó mint száz rock'n'roll. Petit csak ajánlani tudjuk. "

Kitti és Kristóf, július 28.

"Petit közös barátaink esküvőjén ismertük meg. Ki nem találnátok, éppen ceremóniamesterkedett. Mindezt olyan jól tette, hogy nem hagyott nekünk más választást, kénytelenek voltunk őt felkérni. Előre is sejtettük, de utólag már biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb döntést hoztuk.
Amiért Petit mindenkinek magabiztosan merjük ajánlani:
- Nem csak a nagy napon, már jóval előtte is rengeteget segített.
- Azonnal rendelkezésre állt mindig.
- Hatalmas kapcsolati tőkével rendelkezik esküvői szolgáltatók terén.
- Két elképesztő táncot tanított meg nekünk, abszolút ránk szabva. Nagyon jó hangulatban.
- A nagy napon óriási munkát végzett a háttérben és a publikum előtt is. Teljes mértékben leveszi a terhet a válladról és megteremti annak a lehetőségét, hogy neked csak élvezni kelljen az esküvőd napját.
- Látszik rajta, hogy szereti amit csinál, alázatos és teljes odadással csak értetek van a nagy napotokon. Olyan természetesen mozog ceremóniamesterként mint ha 100 éve ezt csinálná. Esküvő utáni napon a násznéptől győztük hallgatni, hogy milyen ügyes volt a CM.
Peti rengeteg hálával tartozunk neked és reméljük összefutunk még esküvőkön.
Köszönjük!!!"


Fanni és András, július 22.

"Egy kedves barátnőm ajánlotta nekem Petit, mint ceremóniamestert és tánctanárt. A legjobb döntés volt, hogy felkerestük anno, és felkértük, hogy Ő legyen a ceremóniamesterünk, és hogy tanítson be nekünk egy nyitótáncot. Az már csak ráadás volt, hogy szertartásvezető is. A táncpróbák végig nagyon jó hangulatban teltek. A nyitótáncunk lélegzetelállítóan szép volt, győztük fogadni a sok gratulációt. A szertartás gondosan össze volt állítva, nem csak elhadarva sok sablonszöveggel. Megható és szép szertartás volt. Ceremóniamesterként is végig mellettünk állt. Levezényelte az egész esküvőt, irányította a násznépet. Tudtuk, hogy ha valami probléma felmerül, Peti azt megoldja. Nem kellett aznap semmivel foglalkoznunk, mert Ő mindent ellenőrzött, a násznépet koordinálta. Nem hagyta, hogy leüljön a hangulat. A legjobb választásunk volt, bátran ajánljuk mindenkinek!"


Anna és Dani, június 3.

"Drága Péter! Nagyon köszönjük, hogy stabil pont voltál a viharos tengerünkön! Az első perctől ott voltál velünk és mindenben számíthattunk rád. Bármilyen nehézség vagy akadály jött, te a lehető legnyugodtabban kezelted és pillanatok alatt megoldottad. Mikor azt hittük nincs tovább, új lendületet adtál és megmutattad, hogy nincs olyan vihar amiből ne egy napfényes szigetre vinne minket a hajó. Profi voltál az előkészületek alatt és a lebonyolításban is. Szuper kis táncot tanítottál és mindenben a mi álmunkat valósítottad meg. Az esküvőnk álom szép volt, a lagzink fenomenális! Nélküled nem sikerült volna! Nagyon szépen köszönünk mindent!!"


Merci és Richárd, május 20.

"Egy facebookos esküvőszervező csoportban kerestünk baranya megyei szertartásunkhoz elsősorban tánctanárt, másodsorban ceremóniamestert. Az érkező kommentek szinte kivétel nélkül Pétert ajánlották. Már az első személyes találkozás alkalmával nagyon szimpatikus volt számunkra és ez a rokonszenv a táncórák és az esküvőt megelőző egyeztetések alkalmával csak még tovább nőtt. Bármilyen hangulatban érkeztünk is az óráira mindig pontosan tudta, hogyan kommunikáljon velünk, milyen módon nyisson felénk, hogy az alkalomból a legtöbbet tudjuk kihozni. Ha kérdéssel vagy problémával fordultunk felé azonnal két-három megoldással állt elő, melyek közül mi magunk dönthettük el, hogy számunkra melyik a legszimpatikusabb. Nála - ahogy szlogenje is mondja - tényleg semmi sem kötelező, de minden lehetséges. Az előkészületek során is nagyon sok segítséget kaptunk tőle, de az első pillanatban látszott, hogy magán a rendezvényen van igazán elemében. A kezdetektől egészen a menyecsketánc végéig mindent kézben tartott, ha kellett szerepelt és irányította, informálta, szórakoztatta a vendégsereget, máskor a háttérből koordinálta az eseményeket. A mi esküvőnk nélküle nem lett volna olyan, mint amilyet elképzeltünk, így bátran ajánlom bárki számára, mert aki mellette dönt, az a legjobb ceremóniamestert és tánctanárt választja. Még egyszer köszönjük Péter és nagyon örülünk, hogy megismerhettünk!!!"