Józsa Péter-a TánCer 
​Ceremóniamester és esküvői tánctanár
Weboldal alcíme
Józsa Péter-a TánCer 
​Ceremóniamester és esküvői tánctanár
Weboldal alcíme
Józsa Péter-a TánCer 
​Ceremóniamester és esküvői tánctanár
Weboldal alcíme​Rólam írták a "face"-en 

"Lenyomozható", valódi referenciák, ajánlások :)
Példa alcím
Józsa Péter-a TánCer 
​Ceremóniamester és esküvői tánctanár
Weboldal alcíme

"Ancilla O-Györei  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2020. március 6. · 

Nagyon tehetséges, élvezettel végzi a munkáját, hihetetlen jó probléma megoldó képességgel van megáldva, nagyon bírtuk a "dumáját", egy pozitív, elegáns uriember. Szívből ajánlom mert az egész bulit szívén viselve, kezében tartotta! Nem utolsó sorban pedig egy szuper táncot is tanított nekünk, türelemmel ami nagyon jól sikerült a lagzin. ????Ezútonis köszönjük neked és minden jót kívánunk. :) ""Fejes Anikó  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. október 7. · 

Minden párnak tiszta szívből ajánlom a Petit! Eleinte voltak kétségeim, hogy kell e nekünk ceremóniamester, de a legjobb döntés volt az esküvőnk megszervezése szempontjából! Peti nélkül nem tudtam volna elengedni a feszültséget. A munkája egyszerűen profi! Mindent kézben tartott, és mindenki jól érezte magát! Imádtuk! Nagyon szépen köszönjük a munkádat ezúton is! Még sok sok jó hangulatú esküvőt kívánok neked! A miénk szuper volt! ❤️""Ági Galambos  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. szeptember 26. · 
Talpig úriember, nagyon korrekt, segítőkész és igen talpraesetten, kreatívan oldja meg az óhatatlanul is felmerülő nehézségeket.
Sokat segített az esküvői felkészülésünkben (a vőlegénycipő színének kiválasztásától egészen a táncok betanításáig), és az esküvő napján is remekül összefogta a háttérből a dolgokat.
A táncaink zajos tetszést arattak (a menyecsketánc esetén szó szerint: az üdvrivalgásától először nem is hallottuk a zenét) ami azért is elképesztő, mert az esküvő előtt alig másfél héttel még szent meggyőződésünk volt, hogy két ilyen kétbal- és falábú embert még nem hordott hátán a Föld, és nem létezik, hogy a mi táncainkból bármi jó kisülhet. Péter biztatott minket, hogy sikerülni fog, és végül neki lett igaza. 
Ajánlom a Táncert mindenkinek, aki megbízható, intelligens, és rugalmas ceremóniamestert, valamint empatikus tánctanárt keres." "Gàl-Varga Kita  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. szeptember 3. · 

A lehető legjobban döntöttünk, amikor a Petit választottunk mint CM és mint tánctanár. Mivel ismerjük már pár hónapja, így nyugodt szívvel bíztuk rá magunkat a nagy napon,tudtuk, hogy minden rendben lesz, ami nem, azt pedig megoldja  :) Táncuk sikerét pedig mi se bízonyította jobban, mint a nagy ujjongás, amitől a zenét se hallottuk ☺️
Köszönjük a sok segítséget, türelmet és élményeket, ma se döntenénk másképp!""Király Judit  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. július 14. · 

Péter a legjobb választásunk volt az esküvői táncaink betanítására és a nagy napunk ceremóniamesteri koordinálására! 
Minden percét élveztük a közös táncos munkának, még ha a meglepetéstáncunk az utolsó héten is állt össze végleges formájában és ezért "munkásabb" táncpróbákat kellett tartanunk. A siker nem maradt el! Mindhárom táncunk nagyon tetszett a násznépnek és persze nekünk is! 
Határozottsága, magabiztos fellépése, kedves, viccelődő személyisége nyugodtságot adott számunkra, hogy minden jó kezekben van. Vendégeink is bizalommal fordultak hozzá. A többi szolgáltatóval észrevétlenül kommunikálva, az esküvő programpontjait betartva, a hangulatot változatos játékokkal fenntartva csodálatossá varázsolta az esküvőnket! 

Minden házasulandónak és táncolni vágyónak szívből ajánljuk!

Hálás köszönettel:
Judit és Feri ""Áron Vöő  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. június 12. · 

Nagyon-nagyon jó embert és egyben szakembert ismerhettünk meg Peti személyében, az egész lagzit úgy irányította, ahogy kell. A hangulatról pedig nem is beszélve  :) Köszönjük mégegyszer a kiváló szolgáltatást! "
"Peter Oravecz  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. május 22. · 

Hihetetlen milyen jó lett az esküvő és ez részben neked köszönhetjük Peti. Nagyon jót alakìtottál. A lehető legjobb választásunk voltál. Mindenkinek csak ajánlani tudunk. És persze a tácnc amit tanìtottal hát az magáért beszél.... fantasztikus lett. Akárkivel beszéltem az esküvőnkön a résztvevőkkel téged mindig pozitìvan emlìtettek.
Köszönünk mindent. "" Hadfiné Horváth Éva  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2019. május 12. · 

Péter nagyon jó ember, ceremóniamester és kiváló tánctanár.
Örülünk, hogy rá esett a választásunk. A táncok betanulásánál a vége felé sokszor feladtam volna, de ő mind végig bízott bennünk, hogy megtudjuk csinálni. És megcsináltuk. ☺️ Nagyon jól éreztük magunkat az órákon és a NAGY napunkon is. A násznép is örült. Nagyon szépen köszönünk mindent, köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk. "
"Mónika Szabóné Gulyás  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

2018. október 30. · 

Péter a lehető legjobb választásunk volt mint tánctanárként mint ceremónimesterként is! A vendégek is pozitív vissza jelzéseket adtak. Egész este figyelt mindenre nekünk szinte nem volt semmi dolgunk csak hogy mulassunk. Minden az elképzeléseink szerint alakult. Csak ajánlani tudom. Köszönjük szépen Neki hogy segített bennünket a Nagy Napon.""Patak-Nyári Boglárka  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

Október 4., 13:09 · 

Péter az utolsó pillanatban mentette meg a mi Nagy Napunkat, ugyanis az eredetileg választott "szakember" az esküvő előtt pár nappal lemondta szereplését. A kevés felkészülési idő ellenére, Péter mindent megtett, hogy az események a megbeszélt forgatókönyv alapján haladjanak. Emellett tanácsaival, ötleteivel még gördülékenyebbé, ill. emlékezetesebbé tette az ünneplést! Az általa tartott salsa táncházról nem tudok nyilatkozni, mert azalatt raboltak el  :D A vendégek visszajelzése alapján nagyon jól sikerült az is! Köszönjük szépen!  <3 ""Szata-Matoricz Mariann  ajánlja: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus.

Augusztus 24., 9:18 · 

A legszuperebb ceremóniamester,esküvőszervező,jövök-megyek intézkedek....ez mind jellemző volt Petire nahh meg persze a vidámság,jókedv.
Köszönünk mindent!Minden kedves házasulandó párnak ilyen CM-et kívánok,aki mindig toppon van bármilyen helyzetbe is kerüljön!köszönjük Peti!!!"

"Orbánné Szabó Bianka  ajánlja: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus.

Augusztus 28., 10:07 · 

Kedves Peti! Köszönjük neked a nyitó és meglepetés táncunkat élmeny volt nekünk és a vendégeknek is. Akivel csak találkozom és esküvőre készül téged említelek meg. Nagyon köszönünk mindent.  :) Orbánék."

"Ágnes Csörnyei-Róna értékelte a következőt: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus – 5 csillag

Június 15. · 

Hatalmas élmény volt előadni a vendégeinknek a meglepi táncunkat. Fergeteges siker volt. Peti mindent kihozott belőlünk  :). A felkészülés mindig jó hangulatban telt. Nagyon tudta mi illik hozzánk. Mindenkinek bátran ajánlom!"

"Edina Katona értékelte a következőt: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus – 5 csillag

Június 14. · 

Az esküvői készülődes a vége felé eléggé stresszes volt, keves időnk jutott a táncra. De Péter türelmes es kreatív tanc tanár. Szuper koreografiát állitott össze nekünk mindenkit lenyűgöztünk!  ;) köszönjük"

"Az "esemenyről" a legtöbb helyről kaptunk visszajelzést, és hát aki jól akarta erezni magát, annak sikerült.
Mi nagyon örülünk, hogy velünk tartottál ezen a napon, nagyon megkönnyítetted a dolgunkat.
A tancok is nagyon jók lettek, még akkor is, hogy bele-bele hibázgattam.
Mégegyszer köszönjük neked, hogy ezt így végigvitted velünk!
Szép napot! Dini és Szandi"​