Weboldal címe
Weboldal alcíme
 Referenciák
Példa alcím

Rólam írták a "face"-en :)"Patak-Nyári Boglárka  ajánlja: Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár - A Táncer.

Október 4., 13:09 · 

Péter az utolsó pillanatban mentette meg a mi Nagy Napunkat, ugyanis az eredetileg választott "szakember" az esküvő előtt pár nappal lemondta szereplését. A kevés felkészülési idő ellenére, Péter mindent megtett, hogy az események a megbeszélt forgatókönyv alapján haladjanak. Emellett tanácsaival, ötleteivel még gördülékenyebbé, ill. emlékezetesebbé tette az ünneplést! Az általa tartott salsa táncházról nem tudok nyilatkozni, mert azalatt raboltak el  :D A vendégek visszajelzése alapján nagyon jól sikerült az is! Köszönjük szépen!  <3 ""Szata-Matoricz Mariann  ajánlja: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus.

Augusztus 24., 9:18 · 

A legszuperebb ceremóniamester,esküvőszervező,jövök-megyek intézkedek....ez mind jellemző volt Petire nahh meg persze a vidámság,jókedv.
Köszönünk mindent!Minden kedves házasulandó párnak ilyen CM-et kívánok,aki mindig toppon van bármilyen helyzetbe is kerüljön!köszönjük Peti!!!"

"Orbánné Szabó Bianka  ajánlja: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus.

Augusztus 28., 10:07 · 

Kedves Peti! Köszönjük neked a nyitó és meglepetés táncunkat élmeny volt nekünk és a vendégeknek is. Akivel csak találkozom és esküvőre készül téged említelek meg. Nagyon köszönünk mindent.  :) Orbánék."

"Ágnes Csörnyei-Róna értékelte a következőt: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus – 5 csillag

Június 15. · 

Hatalmas élmény volt előadni a vendégeinknek a meglepi táncunkat. Fergeteges siker volt. Peti mindent kihozott belőlünk  :). A felkészülés mindig jó hangulatban telt. Nagyon tudta mi illik hozzánk. Mindenkinek bátran ajánlom!"

"Edina Katona értékelte a következőt: Ceremóniamester, Esküvői Tánckoreográfus – 5 csillag

Június 14. · 

Az esküvői készülődes a vége felé eléggé stresszes volt, keves időnk jutott a táncra. De Péter türelmes es kreatív tanc tanár. Szuper koreografiát állitott össze nekünk mindenkit lenyűgöztünk!  ;) köszönjük"

"Az "esemenyről" a legtöbb helyről kaptunk visszajelzést, és hát aki jól akarta erezni magát, annak sikerült.
Mi nagyon örülünk, hogy velünk tartottál ezen a napon, nagyon megkönnyítetted a dolgunkat.
A tancok is nagyon jók lettek, még akkor is, hogy bele-bele hibázgattam.
Mégegyszer köszönjük neked, hogy ezt így végigvitted velünk!
Szép napot! Dini és Szandi"