Weboldal címe
Weboldal alcíme
 Rólam
Példa alcím

Üdvözöllek Benneteket, Józsa Péter vagyok, ceremóniamester és táncpedagógus Pécsről.

Hogy miért "TánCer"? A következőkből kiderül :)

 

Ceremóniamester

CEREMÓNIAMESTERként a táncos rendezvények, gálák, versenyek szervezésében, lebonyolításában szerzett évtizedes tapasztalataimat, problémamegoldó képességemet kamatoztatom. Mindennapi táncoktatói, pedagógusi munkám során az emberekkel való őszinte, egyenes kommunikáció alapvető fontosságú, ezt alkalmazom az esküvők, lakodalmak során is.

Nem szerepelni, önmagamat megvalósítani megyek az esküvőtökre, hanem koordinálni, összefogom a szolgáltatók munkáját, leveszem a terheket a vállatokról, hogy Nektek csak egymásra kelljen figyelnetek. A kellő időben színre lépek, informálok vagy éppen szórakoztatok, de a háttérbe húzódom, ha épp nincs rám szükség. A humor, a jókedv alapvető vonásom, de mindez háttérbeni szervező munkával párosul, hogy minden gördülékeny legyen a Nagy Napon.


Esküvői tánckoreográfus

Társastánc pedagógusként szereztem diplomát a Magyar Táncművészeti Főiskolán, amikor nem esküvőn vagyok, táncot tanítok kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és örökifjúknak, minden szinten szinte mindent.

ESKÜVŐI TÁNCKOREOGRÁFUSként a házasulandó jegyespárok igényeihez igazodva, 15 év tánctanári rutinját a mindennapi oktatásban folyamatosan szerzett új impulzusokkal ötvözöm- lehet klasszikus, lehet modern, komoly vagy vicces---LESZ TÁNC!! :)